Inlagd!

Då ligger man här och väntar! Halv nio i morse kom vi hit och gjorde samma kontroller som igår med ungefär samma resultat. Alltså blev det igångsättning och det gav resultat direkt med värkar och molvärk i ryggen. Vid lunchtid åkte vi iväg och hämtade lite mat och åkte hem till lägenheten och åt den eftersom vi hade rätt god tid på oss. Om en timme ungefär ska de göra en ny kontroll för att se om det gjort nån riktig effekt eller om jag behöver ytterligare lite hjälp på traven. Vi hoppas ju på att Liten vill titta ut snart, men har en känsla av att det kan dröja lite :)

På återhörande :)
.


Tidsfördriv

Idag var vi alltså inne på förlossningen för bedömning. Värden och kurvor såg bra ut, men fostervattennivån började bli lite låg så imorgon åker vi in för igångsättning på riktigt! Sen kan det dröja kring två dygn innan vi faktiskt har vår lille plutt i famnen, men det är så skönt att något händer nu :) Så fram tills dess får jag göra vad jag kan för att fördriva tiden, typ tvätta eller spela Super Mario :) Dawid jobbar hemifrån så han är inte till mycket glädje, men skönt med lite sällskap iaf!

Lunchen intogs på McDonalds. Var ju tvungen att testa el Maco som alla jublar så mycket över varje gång den återkommer. Helt ärligt är jag inte särskilt imponerad! Men alla är
Vi olika :)

Beroende på hur allt fortlöper i morgon, om det går fort eller drar ut väldigt på tiden, så får vi se om jag kanske kan uppdatera någon gång från förlossningen också! Annars blir förhoppningsvis nästa inlägg ett bebisinlägg <3
.


BM och god mat

Jaha... Här har man skrivit ett helt inlägg, så försvinner allt! Suck... Vi gör ett nytt försök!

Idag var vi alltså hos barnmorskan för att se hur läget var, om något kanske var på G och om inte, försöka hjälpa processen på traven! Vi kom väl fram till att bebisen verkar trivas ypperligt i magen och inte hade några direkta planer på att komma ut. Men mitt blodtryck var iaf bra, magen växer i sakta mak och Halvans små hjärtslag pickade på i alldeles lagom takt :) Vi fick i alla fall en tid till förlossningen för bedömning och ev. igångsättning på onsdag, så oavsett borde vi ha en liten bebis på armen lagom till helgen :) Vi längtar som tokiga efter dig nu, lilla hjärtat! Det är inte helt omöjligt att pappas spådom 23 aug (farmors födelsedag) slår in! Trodde aldrig vi skulle behöva vänta så här länge, men här har man tydligen inget att säga till om :)

Efter ett ganska obekvämt besök hos morskan, så unnade jag mig duktigt med sushi (utan fisk) och det satt fint :) Medan jag slukade mina 14 bitar utan större svårigheter så åkte Dawid och skällde lite på bilvårdarna, som lagat en skada och tillfogat en ny av bara farten! Kvällen bjöd på Flygande Jacob med mycket curry. Jag laddar upp ordentligt nu inför vad som komma skall och jag är inte den som klagar över just denna del ;)


Gravid i 10e månaden...

11 hela dagar över tiden... 12 i morgon. Det börjar kännas både i kroppen och i tålamodet! Idag har vi haft en dag med högsommarvärme och man inser hur tursam man varit med den här regniga sommaren! Det fick bli en långpromenad (i mina gravidmått mätt då) idag. Men inte gjorde det att någon bebis ville titta ut...! Men i morgon är det dags för barnmorskan igen, då bokas även en tid till förlossningen för ev. igångsättning. Så oavsett vad som händer så bör vi ha en bebis innan veckan är slut :) Det känns overkligt!
.


Namnam!


Banklunch och soffhäng

God eftermiddag! Nu ligger jag strandad i soffan igen... Jag börjar känna mig väldigt hemma här :) Denna vecka har varit rätt slö med mycket vila, en del pyssel i lägenheten och en bäddad spjälsäng. Bara spjälskyddet kvar och förhoppningsvis hittar vi snart en mobil vi gillar som kan hänga över sängen :) Igår gick vi in i vecka 40! Så med andra ord är beräknat födelsedatum på onsdag! Det är galet... Så svårt att tänka sig att det hela kan sätta igång när som helst nu! Halvan, vi längtar efter dig <3 Idag gjorde jag en liten utflykt ner på stan för sushilunch med några jobbarkompisar. Så skönt att komma ut bland folk! Dock höll inte kroppen med mig riktigt. Jag som hade tänkt gå lite på stan efteråt fick kuva mig för en ihärdig kramp i ljumsken som sällskapade med små sammandragningar... Men ack så skönt att komma hem och landa bland soffkuddarna igen :) Nu tror jag faktiskt att jag ska slänga ihop en liten marängsviss såhär på varma eftermiddan :P'' Puss och kram


RSS 2.0