Balkongfrukost

God morgon!

Dawid har smitit iväg till Ikea i Älmhult såhär på morgonkvisten för att köpa badrumsskåpet, som var slut i Kalmar igår! Men något som inte var slut var spjälsängen :') Vilken känsla det är att ha den stå (visserligen ouppackad) här hemma till slut! Och barnvagn och bilstol är bedställda, så nu känns det som att vi närmar oss dagen D med stormsteg! 80 dagar kvar kan kännas långt, men en och en halv månad kvar på jobbet känns obefintligt lite! Och vi längtar!!!

Nu sitter jag på balkongen i försommarvärmen och äter frukost och lyssnar på P3. Det kunde varit värre :)
.


Kälmäh

Nu beger vi oss österut mot Kalmar :) Ikea och fika med familjen står på schemat!

Dagens mage med pluppnavel och allt :)
.


Söndagshäng

Nu har vi varit hemma från Paris i nästan två veckor och fortfarande ligger alla bilder kvar på nya kameran! Så fort de är överflyttade kommer de komma ut för allmän beskådan!

Tidigare idag blev vi bjudna på persisk lunch hemma hos gulliga Shabbi och hennes härliga familj! Oj vad mätt jag blev och så gott!! Just nu sitter jag på balkongen och njuter av kvällssolen med en kopp te och en bok som jag snart ska fortsätta läsa :) En bok om en gravid shopaholic! Mycket underhållande :) Igår var vi nämligen i Ullared och shoppade loss inför nykomlingen... Det var trångt, tungt och jättemysigt :) Nu är det inte så långt kvar. Och det blir verkligare för var dag som går! Mindre än två månader kvar på jobbet innan jag går hem. Och tiden springer iväg!

Nu kom Dawid hem från några timmar på jobbet, så det är nog dags för mat snart! Tacos får det bli :)

Puss
.


RSS 2.0