Uppe med tuppen

Denna morgon blev en tidigare morgon än vanligt! Normalt sett brukar jag ligga som en klubbad säl i sängen fram till (åtminstone) tio, men idag vaknade jag när Dawids väckarklocka ringde och 06:30 kunde jag inte ligga kvar längre... Känner mig tung och otymplig (har ändå gått upp ca 20 kg på nio månader - det mesta verkar sitta på magen!), andas tungt på gränsen till snarkar och kroppen blir stel oavsett ställning. Så nu har jag förflyttat mig och mina lakan till soffan med lite frukostfil och en mugg vitt hallonte :) Det blir lite slötittande på tv och sen kommer jag nog slumra till en timme eller två om jag känner mig själv rätt! Puss och kram och god morgon!

 


Livstecken

Här är jag!!! Jodå, jag lever och frodas trots extremt dålig uppdatering här! Magen växer så det knakar och nu är det bara 10 (eller 11 beroende på hur man räknar) dagar kvar till BF. Lillbebisen har varit fixerad med huvudet åt rätt håll i flera veckor nu, så den vet vart den ska :) Alla mått och värden är precis som de ska, så det känns skönt!

 

Jag och Dawid har försökt utnyttja de fina sommarkvällarna vi har haft med att äta ute och fika på mysiga ställen.

 

Man saknar verkligen en egen uteplats när man bor i lägenhet de här varma dagarna! Tur att man åtminstone har en stor balkong, även om den är kokhet och i höjd med stor väg :) Bättre än inget!

 


RSS 2.0