Paris

Det ser väl inte superlovande ut...! Men det ska ju bli varmt i alla fall ;)
.


Gårdagens mage :)

Igår var vi hos morskan igen. Allt gick bra, alla värden och mått såg ut som de skulle och det lilla hjärtat pickade på i en ryslig fart, så jag är glad :) Jag vet inte riktig vad Halvan tyckte, men hen gav morskan en redig spark när hon skulle mäta magen iaf! Hon kanske inkräktade på något slags revir :)

Om precis en vecka kliver vi på flyget i Köpenhamn och ett par timmar senare kliver vi av det igen i underbara Paris!! Å vad jag längtar! Då ska vi promenera i parker, äta baguetter och croissanter och göra allt sånt som fransmän gör hela dagarna :)

Au revoir!
.


Dagens Pappa!

Grattis Pappa Roland, som idag har flytt fältet för att i lugn och ro med min kära mor fira 50 år på denna jord! Tänk vad en man kan hinna med på ett halvt sekel ;) Och tänk att du lär har lika lång tid kvar att influera och inspirera alla runt omkring dig! Det ser vi med spänning fram emot <3 Stort grattis på din stora dag! Älskar dig, pappa!
.


Dagens mage!


Dinner time

Det bidde Kikärtsbiffar med yoghurtsås till middag. Mums! Men nu osar man vitlök också... Inte lika mums ;)
.


Älska mat!

Stadig frukost, promenad och cheesecakekladdkakefika :) Snart dags för middag! Tänk att mat kan vara en så central (och härlig) del av vardagen ;)
.


Magmys

Halvan växer och gror och sparkar och trixar runt inne i magen. Å vad vi längtar efter dig, lilla guld <3


RSS 2.0