Hur söt får en bäbis bli?

Jag älskar att börja morgonen med att läsa Alex Chulmans blogg om lilla dottern Charlie. <--- Klicka!

En mycket bra blogg med frekvent uppdatering, mycket bilder och suveränt språk. Men jag antar att det inte är många som lyckats undgå detta :) Däremot kunde jag inte motstå att länka till det senaste inlägget, eftersom att lilla Charlie är på snudd till det sötaste som producerats här i världen :)

Nu ska jag rycka mig ifrån bloggar och bäbisar och börja plugga. Ska sätta ihop ett utkast till Sony Ericssonprojektet och skicka in det innan 12:00. Lagom roligt. Men sen ska jag och pågen ut på stan och hitta lite accessoarer till Haloweenfesten i Sölvesborg i morgon, det blir faktiskt roligt :) Jag känner däremot inte någon större kreativitet utan det blir nog nåt enkelt som en Dark Angel eller kobojsare eller nåt så man kan använda mycket som man readn har hemma, typ jeans, boots, eller en svart klänning. Inte ritkigt läge att lägga ut flera hundra på en kostym om man säger så!

Vi får se hur det blir! Kul ska vi ha imorgon i alla fall :)


Vad ska ni göra på Halloween? Eller blir det lite mer traditionellt Alla Helgonsuppvaktning?

Kram på er

Trying new things


I lördags blev det (lite blek) köttfärspaj... :)


...och sallad i mammas och pappas gamla Dalom-skål. Finfina grejer!



Igår blev det grönsaksgratäng, men jag hade nog en lite för stor form,
det blev ett ganska tunnt lager :) Men gott var det!


Och måndagskvällen avslutades med lite årgångsglögg! Vi håller på att
 prova oss igenom min glögg-collection, som jag fick i julklapp förra året.
 Först ut: 2003 års pomeransglögg. Jättegott!

(Och nej, det är inte tjuvstart om det är FÖRRA ÅRETS julklapp...
 jag är bara väldigt sent ute!)

Till middag idag blev det köttfärspaj igen. Men denna gång med egen
 smaksättning istället för kokbokens tips. Paj med köttfärs, lök, krossade
 tomater och kidneybönor och lite annat småkrafs, plus att jag la pajdegen
 under fyllningen den här gången :)


Så var det med det :)


Vill inte...!!

Att plugga måste vara det absolut tråkigaste som finns! Nu har jag gått i skolan i typ 17 år... Nu får det snart vara nog. Ändock måste jag nu sätta igång och plita ihop lite grejer som ska vara klara klockan ett för diskussion. *gäsp*  Hoppas ni får en riktigt fin och solig tisdag på era håll!


Här sitter jag med min kopp te och hittar på ursäkter :)


Kolla!

Fluffigt, va? :)


Myslördag


En kopp egenhändigt komponerad latte vid den nya datorn :)



Det var goott! :) Jag älskar min nya mjölkskummare från IKEA (9 spänn!)!
(Plus att det är sjukt kul att skumma mjölk!!)

Fransoser, fransoser...

Usch... jag stinker! Kom nyss hem från International House, där alla utbytesstudenterna bor och där gäller tydligen inte vanliga svenska regler. Precis som tidigare i skolan i Monaco bolmar de på inomhus, och i köket dessutom. Nu luktar hela jag som en enda stor ciggepinne.. Blä...

Nåja.. vi fick en del jobb gjort i alla fall. Från att ha jagat kryddföretaget Culinar, till att ha blivit avvisade av Scan har vi nu äntligen fått tag på ett företag som vill hjälpa oss med vårt lilla projekt i Inernational Marketing. Ingen mindre än Telefonjätten SonyEricsson visade oss sin sympati och det tackar vi för! Nu ska vi se om dom tar sitt ansvar för miljön och vad de kan ha lämnat kvar för oss att önska. Jag tror att det här kan bli väldigt intressant faktiskt.

Var på IKEA igår och inhandlade ett nytt skrivbord där vi nu har placerat vår nya stationära dator!! :D Inga fler krokiga ryggar i tvsoffan när man ska skriva arbeten och rapporter! Dessutom fick vi en router av Jolanta, som hon inte använde så nu har vi till råga på allt, trådlöst internet i lägengheten! Kan det bli bättre än såhär? :) Nu kan man faktiskt också använda laptopen i resten av huset utan att vara låst av en lång, jobbig kabel. Så nöjd.

Och när vi ändå var på IKEA tänkte jag... var det inte något mer jag behövde...? Ja just det fler muggar!!! Jag har ju så dåligt med sånna.... ;)
               

JÄTTEFINA lattemuggar i beige och fluffrosa :D Och så hittade jag en liten mjölkvisp, så man kan få skum på kaffedrinken också!


AIN'T LIFE GRAND?! :)


Kärleken till en riktig böna



Jaja... jag VET att jag har Reflux och att kaffe gör att jag får ont i magen, halsbränna, ont i mellngärdet och jobbig hosta... Men MÅSTE det betyda att man inte kan dricka tre koppar på raken en söndagkväll om man blir sådär sugen?? Nej. Just det! :)


Om Josse själv får välja...


Det bästa från vegetarianien :)


RSS 2.0