Älska Judit & Judit!


Hemma igen

Då var man tillbaka i soffläge igen... Halsen har beslutat sig för att hämnas efter att jag tvingat den att jobba två dagar trots hosta och andra besvär. Då är det skönt att man kan ladda upp med rejäl kanna hett te, en stor burk småländsk honung och en massa citronskivor. Nog för att jag alltid dricker mycket te, men den här veckan har varit lite extrem. Favvosorterna börjar sina och man får gå på de lite mer udda sorterna, som man glömt bort att man hade :) Oolongte med granatäpple, vitt te med physalis, indiska blandningar och annat märkligt.


Jag har så jag klarar mig :)


Nu ska jag slöläsa några bloggar en stund och sedan fortsätta mitt Vänner-maraton!

Kram på er


Host och hack...

De senaste dagarna har präglats av hostattacker in absurdum. Feber kvällstid, men pigg dagtid. Det lustiga är att jag går upp tidigare nu när jag är sjuk än när jag ska till jobbet. Märkligt. :)



Det har blivit mycket morgontv och därefter, som sig bör när man är sjuk, Vänner i långa banor och te med mycket honung!



Efter ett tag blev det tråkigt att bara sitta och glo, så igår monterade jag upp ett par hyllor på väggen istället :) Det är kul att borra! ...och visst blev det ganska fint?



I söndags kväll fick det bli hemlagad pizza och snabb äppelpaj i miniformat. Perfekt valvakemat :)



Inte världens snyggaste matbilder kanske, men smaken var det absolut inget fel på!

Nu ska jag återgå till mina "Vänner" och lena halsen med ännu mera te med honung och citron. Förhoppningsvis kan jag jobba igen i morgon... Det känns så ovärt att sitta hemma när man är relativt pigg, men hostan gör en totalt oförmögen att sköta sitt jobb! *mutter*

Julafton < 100 dagar!


Är det bara jag som redan har bokat några flaskor av årgångsglöggen?? :)

Bildkälla

På begäran: Livstecken!

Det har varit lite dött på den här sidan på sistone. Men här kommer en liten hälsning i alla fall och jag ska försöka bättra mig :) Jag har varit dåligt med kameran denna sommar, så jag har inte mycket till bilder att bjuda på, tyvärr.


Hembakta drömmar.


Mitt alldeles egna Kusmi-te :)


Djungelvrålsalt. Gott till alla sorters godis :)


Dekorativ besmyckning av vår förardörr...


Smarriga cupcakes.


Alltid lika härligt att komma hem :)






Examen firades i Åhus med mor och far :) En jättefin helg!

RSS 2.0