Lördag

Det blev en riktigt sen frukost idag. Men jag tänkte att om man kompenserar med en promenad i solen, så räknas inte de förlorade morgontimmarna :) Fortfarande snorig och hostig, nysig och tilltäppt. Det är tur att det är helg och man inte behöver sitta i samma sal som en massa friska fördömmande människor som tycker att man är äcklig för att däsad (näsan) drippar lite... Hallå liksob!


Knäckemackor med Philadelphia och Munkakorv! :D - Perfekt när som helst på dygnet!


Sjukt segt...


Det var ju bara några veckor sen som jag var sjuk sist och nu har man dragit på sig en jäkla förkylning igen! Hostar och snorar med blåsor i munnen... *uäh* Dessutom ska femte caset i den här kursen in på måndag. Gruppcase med en holländare och en fransman. Hoppas det blir bra.

Nu ska jag nog ta en bulle och lite mjölk och dra på mig mina nya myssockor med fleecestoppning :) Supersköna!


Hoppas ni har en skön torsdagkväll på era håll!

Kram och god kväll :)


Uppdatering:


Så gott det blev :)
(gravt underskattat!)


Mitt allra första bullbak :)


Titta! Nästan fyrkantig, precis som det stod i boken :)


Lite tajt om plats på plåten var det.



Goooodaa....!!!


Så var det dags att frysa in de överflödiga bullarna för framtida fikastunder :)


Hmmm.... det ska finnas lite plats... här nånstans... tror jag...


Det här kallar jag lördagsgodis!

Center, ferarri, saltbalkar, nappar, djungelvrål, romerska bågar, salta bildäck, fruxo m.m. m.m. m.m.... Allting dränkt med löjligt mycket salt från botten av lådan med salta balkar! Bring on the mys, I am ready to go!! :)


Dagen idag har spenderats i Malmö på shoppingstreetan :) Dawids lillbrorsa, Konrad, är på besök, så vi gjorde en liten utflykt till den skånska hufvudstaden. Jag lät pojkarna sköta sig själva, medan jag gick runt i "mina" butiker, vi har minst sagt skilda intressen! Lagerhaus - som jag har saknat dig :D


Jag hittade två skitsnygga vispskålar, nästan på pricken lika Margrethe-skålarna av Sigvard Bernadotte och Acton Björn från 1950. Men de här hade finare färg och kostade mycket mindre ;) Dessutom hittade jag en kakform som vi ska ha till pepparkakorna i jul :)

Nu ska vi sova, i morgon är det tvättstugan som gäller, caseskrivning och eventuellt bullbak till Dawids födelsedag.


Hoppas ni har haft, har och får en fortsatt trevlig helg! :)

Kram

 


Frånvaro..

Som ni kanske har märkt så har jag inte varit närvarande här på bloggen över huvud taget på ett tag och jag har väl inget att skylla på egentligen. Jag har kanske inte haft så mycket att dela med mig av. Men så kan det vara ibland. Vi får väl se om det här inlägget kan vara starten på en ny bloggepok! Om inte annat så ville jag visa det här klippet som pappa tipsade om. En (svensk!) kille som spelar ett gitarrmedley på 32 låtar på åtta minuter helt makalöst skickligt. Speciellt gillar jag att han har valt Power Rangerslåten, Alladin och Pokemon blandat med lite Daft Punk och Tenacious D, charmigt :) 

Lyssna och förundras :)



Vi höres!

RSS 2.0