Wille Valross!

Äntligen har vi fått mysa! Och snart kommer du och myser ännu mer :) Har inte ens åkt hem än, men längtar redan till nästa helg när jag kommer tillbaka! Lilleputt <3


Äntligen!

Just nu sitter jag och äter guacamole för första gången sedan någon gång före typ vecka tio! Och det är suveränt gott!! Åt det som sagt i början av graviditeten och mådde så illa efteråt att jag i flera månader knappt tålde lukten av vitlök över huvud taget.. Men avskyn har tonats ut under de senaste månaderna och nu är det gott igen :) Tänk så det kan bli!


Mosters älskling!

Jag längtar efter att få träffa dig och pussa dig och krama dig! <3


Frukost!


Nu har det blivit mycket fokus på mat... Jag vet inte vad det kan bero på... ;) I morse blev det i alla fall flottig hämtfrukost när den är som bäst! Dawid är just nu på jobbet, men snart tar vi en promenix ner på stan och vältrar oss i sol och folkvimmel :) Folk blir som tokiga när solen tittar fram! Härligt!


Kladdkaka

Jag åt bara den ena rätten, jag LOVAR!! Men det var tur att jag köpte båda, för den jag slukade var inte den jag köpte först :) Och Dawid fick en hel bytta med kycklingwok när han kom hem. Slutet gott, allting gott! Riktigt gott. För därefter gjorde jag en superkladdig kladdkaka som kronan på verket ;)


Thai!

Ibland kanske man är hungrig. Och ibland kanske man inte kan bestämma sig för vad man vill ha. Och ibland är det ganska bra att ha en sambo att skylla den andra rätten på. Vem behöver veta att han inte är hemma?? (Om han har tur kanske jag lämnar lite kvar i botten på någon av byttorna...)

Nu: Dinner time!!


Världens stoltaste moster!

Nu är han äntligen här! Lille Ville Våffla :) Nu får vi se om han är en Ville eller om han kanske visade sig vara någon helt annan. Vackraste systersonen någonsin kan vi i all fall konstatera :) Jag kan inte uttrycka tillräckligt många gånger hur stolt jag är över Lina, som krigade i Gud vet hur många timmar! Nu har man något att leva upp till ;)

Idag skiner solen och efter en tidig morgon med nymalet starbuckskaffe, ägg och smoothie, börjar det bli dags att snöra på promenadskorna och gå ner på stan!

God lördag, alle!


Pasta italiano!

Ikväll blev det enkelt och utsökt! Färsk tortellini med pesto arrabbiata (pesto på soltorkade tomater, paprika och chili), cashewnötter och parmesan på småbladssallad. Delicioso :)

På tal om delikat... Se nedan <3


Hemvändare

Just nu ligger jag i soffan med en kopp te och låter alvedonen göra sitt. Det blev en förmiddag på jobbet, sen valde jag att boka om mina kunder och åka hem igen... Ont i huvudet, ryggen och allmänt utmattad. Ingen höjdardag med andra ord. Det är nog lite sviter från gårdagskvällen, som gick i samma tecken. Dawid kom och hämtade mig på jobbet, så åt vi lunch tillsammans hemma. Det var mysigt i alla fall! Nu ska jag dricka mitt nya gröna favoritte ur min nya favoritmugg och sen försöka sova några timmar. Kram på er!


Halvan

Ja, som sagt, stora förändringar på gång i lilla familjen Wojtasik-Sjölin :) Några bilder på vår nya familjemedlem, som på onsdag legat och bakat i 20 hela veckor!

 

 


Ett nytt försök

Hej på er! Jag tänkte (än en gång) göra ett nytt försök att komma igång med bloggandet. Jag tänker att om jag bara kommer igång blir det lättare att fortsätta! Det är ju faktiskt så att jag har en massa att skriva om eftersom att det pågår stora förändringar, men ändå har jag inte fått gumpen ur kärran ;) Så jag börjat här med att lägga ut en bild på dagens kvällsmat, en stor sallad med mycket ägg (jag gillar ägg)! Tanken var att jag skulle laga falukorv i ugn och potatismos till vår lilla duo, men "någon" har svårt att pallra sig hem från jobbet så jag fick äta en sallad i min ensamhet... Eller jag är ju inte helt ensam... Jag har ju grabbarna i Big Bang theory... Och så lilla magen förstås :)
Nu hoppas vi på att det här blir startskottet och att jag kan fortsätta att journalföra utvecklingen i livet i Växjö!

Puss och kram!


RSS 2.0